بیانیه ماموریت و چشمانداز
به نظر این شرکت موضوع اتصال به زمین و حفاظت از صاعقه در کشور ما هنوز کاملا نهادینه نشده و از پروژه های دولتی و مهم فراتر نرفته و در ساخت و سازهای شخصی و به اصطلاح غیر مهندسی و بساز و بفروشی وارد نشده است.
این موضوع یکی از اهداف بلند مدت ما است که رها نخواهیم کرد.
بعلاوه وجود مخازن میعانات گازی و نفت در سواحل و جای جای کشور و احتمال صاعقه خوردن آنها ما را بر آن داشت تا تجهیز جدید به سبد ساخت خود اضافه کنیم که تا قبل از این وارداتی بود.
تجهیز RED هم بندی و اتصال درب معلق مخازن است که خوشبختانه اولین شرکتی بودیم که موفق به اخذ گواهی Atex (EX) و مجوز جهانی نصب آن در محیط های آتش گیر شدیم.
هدف بعدی و بلند مدت ، نیروگاه های خورشیدی، بادی ، آبی از صاعقه است که از چند سال پیش سرمایه گذاری عظیمی در آن ها شده است.
متاسفانه اپیدمی جهانی کوید 19 در دو سال گذشته از سرعت اختراعات و به بازار درآوری طرح های نوین کاسته و بخاطر سختی مسافرت ها، عدم برپائی نمایشگاه ها بطور کلی تبادل اطلاعات مهندسی و مشارکت ها هم به سختی انجام می شود.
شرایط در هم تنیده اقتصادی و تحریم ها هم به مسائل روز ما گره خورده است.
اما ما مرد میدانیم – جنگ دیده ایم – تحریم چشیده ایم و کسادی بعد از انقلا ب و تورم طاقت فرسا ما را در جهت پیدا کردن راه حل آبدیده کرده است که بتوانیم از میدان بدر نرویم و در کسب و کار بمانیم و با کیفیت بهتر و نام نیک ادامه دهیم.